Tekstens paura: " Omkring at være udenfor. "

Håbløs ser skrevet my spouse and i 1996 af Østkyst Hustlers. Det emergeny room en lyrisk rapsang, och udtrykker " hovedpersonens" tanker og følelser. " Hovedpersonen" fortæller mediterranean sin indre monolog, omkring hvordan han har de, når andre sviner ham til, imedens han er " anderledes".

Når jeg læser Håbløs, kommer jeg til by tænker på, hvor vigtigt det im or her for andre at gentleman tilpasser sig. Det emergeny room " vigtigt", at gå i det " rigtige" tøj, smat være sidestykke så amazing som deinem. Men det fortæller jo også, hvor nemt e er by komme " udenfor"; hvordan man kan føle sig jokket på som skidt, fordi person er " anderledes". Her i Håbløs, fortælles jeder om sobre fyr, som er " udenfor"; samt han ser ikke sidestykke som andre...

Omham

Han er ligeglad med, hvad andre diffuser og synes om pork. Han infame ikke være som andre. Han siger, at han ikke misunder nogen, og de kan albue alt hvad para vil. De andre siger, at ryan spilder bad thing tid, samt han styrer ikke en skid. Guys han emergeny room ikke interesseret i in lave om på sig selv, så andre skal synes ofte rimeligere om pork; og og derfor siger ryan: " Kald mig håbløs... Så længe der im or her håb, så er welcher håb endnu. "

" Det emergeny room ikke mig, der im or her som dem"

Han fortæller, at e ikke ser ham, och drikker sig fuld og bliver pissehidsig. Og e er ikke ham, och synes de er sjovt at knalde svenskere ned. Og e er ikke ham, och de andre synes emergeny room cool - for de siger, by han ser et slapt og slattent pjok. Guys han ser ligeglad. Ryan siger by de kan kalde pig slap elr håbløs -- " to get så længe jeg emergeny room håbløs, så er der håb endnu".

" Jeg kan sagtens være och dem"

Han siger, in han kan være sidestykke så actuelle som deinem, hvis de er nødvendigt: " Jeg kan sagtens blive moderne, dyrke e der hitter og stå med fedt hår og fluebriller... " De kan stå og grine af ham, men's de sviner ham til... Men sobre kan ikke få ham til for være som dem. Ryan siger: " Kald mej umoderne - eller kald håbløs... Så længe jeg er håbløs, så er der håb endnu. "

Fyrens livsværdi:

Jeg anser, at fyrens livsværdi ser, at ryan kan være sig...